Szolgáltatásaink

 

Egyszer mindenki életében elérkezik egy pillanat, amelyet szeretne szép képeken, igényes videókon megörökíteni. Sokaknak a munkájukhoz elengedhetetlen a professzionális képalkotás. Ebben kívánunk, a Te igényeidhez igazodva minőségi szolgáltatást biztosítani profi fényképészek, profi operatőrök segítségével. Hiszed vagy sem, rólad is készülhetnek fantasztikus képek. Vonzó és kiváló fotókat nem csak címlapokra lehet varázsolni.


 

Erotikus falinaptár, szexi fotókönyv, erotikus portfolió

 

Mutasd meg magad partnerednek máshogy, egy fantasztikus falinaptáron, vagy egy exkluzív fotókönyvben, albumban. Ajándékozd meg kedvesedet erotikus fotósorozattal, erotikus naptárral! A meglepetés ereje átütő. Ettől nincs egyedibb ajándék. Képeidet feltöltheted az Internetre, akár egy partnerkereső oldalon is. A siker garantált! Erotikus videó klipet szeretnél magadról, esetleg partnereddel együtt? Nálunk mindenre van lehetőség. Válaszd ki kedvenc zenédet, a helyszínt, és a többit,- akár ránk is bízhatod. Az anyagot megvágva,- ha kéred, sokszorosítva, díszborítóval adjuk át. Újdonságként már Sony Full-HD minőségbenis. Erotikus fotózás vagy videózás keretein belül lehetőség van mindenféle témakör megörökítésére. Lehetsz duci, leszbikus, meleg, travi vagy teljesen hétköznapi, mindenki mögött kizárólag a munkát látjuk. Kérhetsz bármilyen hétköznapi vagy szuper extrém dolgot, bárhogyan és bárkivel is szerepelsz a képeken klipeken, munkánkat minden esetben előítéletektől mentesen végezzük.

Smink

 

A smink elkészítése egy nagyon fontos mozzanat a fotózás előtt. Egy rosszul alapozott arc, egy helytelenül kiemelt szem vagy száj, előnytelen és tönkre teheti a legcsinosabb modell megjelenését is. A fotózáshoz a hétköznapinál erősebb világítás szükséges, ezért speciális fotó- sminket használunk. Természetesen a profi smink nem feltétele a fotózásnak, azt magad is elkészítheted. A legjobb eredmény elérése érdekében, azonban mindenképpen ajánlott a sminkelést profi szakemberre bízni.
www.sminkes-smink.hu

 

Retusálás

 

A különböző bőrhibák, ráncok, anyajegyek a test esztétikája mindig korrigálható. A kevésbé feszes bőr, a kevésbé tökéletes alak, műtéti heg, vagy akár egy tetoválás eltüntetése sem jelent problémát. Nagyobb kebleket vagy karcsúbb derekat szeretnél? Bizonyos határokon belül ezeken is tudunk korrigálni. Az alapretusálást minden kiválasztott képen elvégezzük. Amennyiben komolyabb módosítást szeretnél, kérd egyedi ajánlatunkat.

 

 

 
akt, aktok, akt fotók, akt fotózás, akt képek készítése, akt fotók készítése, erotika, erotikus fotók, erotikus képek, erotikus fotózás, erotikus fotók készítése, erotikus képek készítése, erotkius naptár, erotkius naptár készítése, erotikus portfólió, erotikus portfólió készítéseszex, szexi, szex képek, szexi képek, szex fotók, szexi fotók, szex képek készítése, szexi képek készítése, szex naptár, szexi naptár, szex naptár készítése, szexi naptár készítése.
 
Web Master: www.weblapkeszites1.hu
Web Design: Kürtös Márton
A Fotoguru.hu csoport tagja