Bemutatkozás

 

Cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik erotikus és aktfotózás, szexi témák fotózása,- erotikus témák videózása területén. Az erotikus és akt fényképezést, videózást összehangoltan és rugalmasan végezzük, az erre szakosodott fényképész,- fotós és operatőr,- videós szakembereinkkel. Legyen szó erotikus fotózásról vagy erotikus videózásról, lehetőség van több kamerás beállásra is. Amennyiben azt a megrendelő igényli, akár 4-6 fényképész vagy operatőr is a rendelkezésre áll. Hordozható, profi digitális mobilstúdiónkkal ki tudunk települni akár a Te otthonodba is. Így nyugodt légkörben, megszokott környezetedben készülhetnek el erotikus fotóid, szexi videóid.

 

Stúdiónk Budapesten található. A legújabb digitális technikával, digitális műteremmel és a megfelelő számítógépes és képfeldolgozó szoftveres háttérrel rendelkezünk. Nagy gyakorlatra tettünk szert a kreatív modell és erotikus fotózás területén. Több száz ügyfelünk elégedetten távozott az anyag elkészülte után. Sikerünk kulcsa a szakma szeretete, megbecsülése, az ügyfél centrikusság. Számunkra fontosak azok a pillanatok, amelyek Neked örömöt jelentenek. Munkánk során arra törekszünk, hogy az elkészült és átadott képek és felvételek maradéktalan élményt adjanak vissza. Munkám során, a megrendelő kívánságait maximálisan szem előtt tartva, igyekszem azokat a helyzeteket, beállításokat megörökíteni, melyek mindenki megelégedésére, hűen visszaadják a pillanat hangulatát. Mindig törekszem arra, hogy egyéni beállításokat eszközöljek. Kérlek, tekintsd végig néhány, csokorba gyűjtött fotómat, és ha felkeltettem érdeklődésedet keress meg!
 
 
akt, aktok, akt fotók, akt fotózás, akt képek készítése, akt fotók készítése, erotika, erotikus fotók, erotikus képek, erotikus fotózás, erotikus fotók készítése, erotikus képek készítése, erotkius naptár, erotkius naptár készítése, erotikus portfólió, erotikus portfólió készítéseszex, szexi, szex képek, szexi képek, szex fotók, szexi fotók, szex képek készítése, szexi képek készítése, szex naptár, szexi naptár, szex naptár készítése, szexi naptár készítése.
 
Web Master: www.weblapkeszites1.hu
Web Design: Kürtös Márton
A Fotoguru.hu csoport tagja